BLACK METAL JA TATUOINNIT

”Onhan se selvää, että kun tässä on tälleen kaulaa, kämmenselkää ja sormia myöten tatuoitu ja kalju, että mitä vanhat ihmiset musta ajattelee. Nuoretkin saattaa ajatella että tuo on varmaan jotain tehnyt ja sen takia sillä on nuo kuvat, mutta ei mua loppupeleissä kiinnosta vittujakaan, että mitä muut näistä mun tatuoinneista ajattelee. Jos välittäisin, niin en mä olisi varmasti ikinä ottanut yhtään kuvaa. Ei nämä tatuoinnit ole muita varten, vaan minua itseä varten.”
– MYNNI

Mynni Luukkainen on kotimaisen musiikkikentän monitoimimies, joka tunnetaan muiden muassa yhtyeistä Horna ja Sotajumala. Black metal -yhteisö tuntee hänet myös nimellä Infection. Osalle hän on levykaupan setä, myyntimies Mynttinen. Yhdelle hän on isä, ja toiselle puoliso. Kaiken tämän hän toteuttaa oman näkemyksensä mukaisesti, periaatteistaan tinkimättä. Mynni on myös väsymätön tatuointien ystävä, aihe mikä on teille Wild Bloodin lukijoille varmasti lähellä sydäntä.

Toni Peltola teki syväluotaavan haastattelun Mynni Luukkaisesta ja haastattelu on luettavissa Wild Bloodin ensimmäisessä numerossa.

Ei kommentteja

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>